Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Έλληνες διεθνείς σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με Επίλεκτους του Λασιθίου

Η δεύτερη ποδοσφαιρική συνάντηση που θα φιλοξενήσει το Λασίθι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα και είναι για την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΙ Ανδρέα Γιαννακουδάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης» στις 16.00, θα βρεθούν Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από όλο το νομό Λασιθίου, μαζί με σπουδαίους παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στους οποίους και πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, με την ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Χαρακτηριστικά είναι ορισμένα ονόματα: Πούλιος, Μπασινάς, Φραντζέσκος, Ζελενίτσας, Λυμπερόπουλος, Κυριάκος, Γεωργέας, Γκούλης, Πολύζος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι μέλος της αποστολής.
Ο κ. Γιαννακουδάκης απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο, να φέρουν μαζί και τα παιδιά τους με δωρεάν είσοδο γι’ αυτά, προκειμένου να δουν από κοντά, να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους «ήρωες» του Euro της Πορτογαλίας το 2004, οι οποίοι έγραψαν την χρυσή σελίδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τα υπόλοιπα σπουδαία ονόματα του παρελθόντος.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας