Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάρια για την επιμόρφωση των καταστηματαρχών της Σητείας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας συνεχίζει την προσπάθεια εκπαίδευσης και επιμόρφωσης μέσω σεμιναρίων που απευθύνονται στα μέλη του και εργαζόμενους στα καταστήματα της περιοχής. Αυτήν την περίοδο αφορούν τον τομέα των πωλήσεων.

«Σε συνεργασία με το ΚΕΚ “Πλοηγός” και τον ΟΑΣ ο Εμπορικός Σύλλογος», ανέφερε η Πρόεδρός του κ. Μαρία Νικητάκη, «θα υλοποιήσει σεμινάριο με αντικείμενο της τεχνικές πωλήσεων που απευθύνονται σε εργαζόμενους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ. Θεωρούμε ότι είναι πολύ χρήσιμο και θα δώσει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις. Όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο ή τους τρόπους αντιμετώπισης του πελάτη που μπαίνει στα καταστήματά μας, των πελατών, που ο καθένας είναι διαφορετικός. Στις μέρες μας εξάλλου όπου ο παράγοντας της ψυχολογίας, λόγω των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι εξ αιτίας της κρίσης, είναι σημαντικό να μπορούμε να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε έναν πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι τα σεμινάρια αυτά τα οποία είναι και επιδοτούμενα θα συμβάλουν στην επιμόρφωση των εργαζομένων προσφέροντάς τους χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες.»
Η κ. Νικητάκη προέτρεψε τους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να υποβάλλουν σχετική αίτηση στον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας έως τις 17 Οκτωβρίου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας