Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συχνές διαμαρτυρίες πολιτών για τις καθυστερήσεις του Ταχυδρομείου Σητείας

Συχνές είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών για την καθυστέρηση κατά την διεκπεραίωση των συναλλαγών τους στο Ταχυδρομείο Σητείας.

Όπως αναφέρουν, το προσωπικό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους δεκάδες πολίτες, που καθημερινά προσέρχονται στο Ταχυδρομείο, για να πληρώσουν λογαριασμούς, να λάβουν αλληλογραφία, δέματα και γενικότερα να κάνουν μία σειρά από συναλλαγές. Όμως ο ανεπαρκής αριθμός των υπαλλήλων δυσχεραίνει την κατάσταση και συχνά η αναμονή των πολιτών είναι μεγάλη.
Ο Προϊστάμενος του Ταχυδρομείου κ. Γιώργος Βερίγος επεσήμανε ότι «η κατάσταση ενδέχεται να χειροτερέψει το επόμενο χρονικό διάστημα, εάν κι εφ’ όσον δεν καλυφθούν θέσεις που αναμένεται να μείνουν κενές. Βέβαια υπάρχει διαβεβαίωση από την κεντρική διοίκηση για κάλυψη θέσεων έως τέλος του έτους με την πρόσληψη δύο έκτακτων υπαλλήλων.
Πλέον το προσωπικό έχει μειωθεί, ενώ έχει αυξηθεί ο όγκος των παρεχόμενων υπηρεσιών. Την περασμένη εβδομάδα ένας υπάλληλος αποχώρησε από την υπηρεσία με μετάθεση χωρίς να αντικατασταθεί. Μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να αποχωρήσει ακόμη ένας εργαζόμενος (ταχυδρόμος), που συνταξιοδοτείται. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να εξυπηρετείται όλη η Σητεία και οι τέσσερις τομείς με έναν μόνιμο ταχυδρόμο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας