Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή για τις τιμές του αεροπορικού δρομολογίου Σητεία - Αθήνα

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/siteia_160728_142825.jpg?mtime=20160728142825Χαρακτηρίζουν το ύψος του ναύλου απαγορευτικό Επιστολή για τις τιμές του αεροπορικού δρομολογίου Σητεία - Αθήνα
Επιστολή τοπικών φορέων της Σητείας για την Τιμολογιακή Πολιτική Αεροπορικής σύνδεσης Σητείας -Αθήνας στην αεροπορική εταιρία Skyexress και  τον Υπουργό Χρ. Σπίρτζη .

 Αξιότιμοι κύριοι του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας,
εμείς οι Εκπρόσωποι των Επαγγελματικών και Κοινωνικών Φορέων της Ανατολικής Κρήτης, θα θέλαμε καταρχήν να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την απόφαση σας να δραστηριοποιηθείτε στην περιοχή μας,  συνδέοντας αεροπορικά την Ανατολική Κρήτη με την Αθήνα και επιπλέον να σας ευχηθούμε καλές, ασφαλείς και προσοδοφόρες πτήσεις για όλο το φάσμα της δραστηριότητας σας.
Κύριος σκοπός της παρούσας επιστολής μας, είναι να σας εκφράσουμε την ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ ΜΑΣ για την τιμολογιακή πολιτική που καθορίσατε στο νέο σας δρομολόγιο,  ΑΘΗΝΑ – ΣΗΤΕΙΑ – ΑΘΗΝΑ.
 Θεωρούμε ότι το ύψος του ναύλου όπως αυτό εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σας είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ & ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ για τον μέσο επιβάτη και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ  σε μονοψήφιο ποσοστό,  την πληρότητα του δρομολογίου.
Παρακαλούμε πολύ να επανεξετάσετε την τιμολογιακή σας πολιτική προκυμμένου να εναρμονιστεί με τις συνθήκες και τις τακτικές του ανταγωνισμού και να δημιουργήσετε τις απαιτούμενες συνθήκες συνύπαρξης κερδοφορίας και ικανοποίησης του επιβατικού κοινού.
Η εξίσωση που θα πρέπει να επιλυθεί από εσάς είναι:
Χαμηλός ναύλος + υψηλή πληρότητα =  ικανοποίηση επιβατικού κοινού + υψηλή κερδοφορία
Θεωρούμε δε επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ αυτή σας την προσαρμογή, καθώς με αυτό τον τρόπο αφενός δίνεται ουσιαστικό νόημα στον πολύχρονο αγώνα του    Σητειακού λαού για την αποπεράτωση και λειτουργία αυτού του θαυμάσιου αεροδρομίου, όσο και την ελπίδα σε όλους μας πως σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, οι άγονες αυτές γραμμές δεν διατηρούνται λόγω των επιδοτήσεων αλλά κυρίως λόγω της ισχυρής ανάγκης μιας κοινωνίας να μην αισθάνεται απομονωμένη.
Αναμένουμε με αγωνία  τα αποτελέσματα των ενεργειών σας.
Με εκτίμηση
Τοπικοί Φορείς της Σητείας

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας