Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Δεκάδες ζευγάρια στην Κρήτη για το μεγάλο «ερωτικό» εξαήμερο

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/swingers17.jpg?mtime=20161017091105Το ευρύ κοινό, έμαθε τη λέξη swingers το καλοκαίρι 2015 όταν διοργανώθηκε το πρώτο μεγάλο πάρτι στο νησί.

Μετά την τεράστια προσέλευση και φυσικά επιτυχία που είχε το πρώτο μεγάλό πάρτι ανταλλαγή συντρόφων, το τουριστικό πρακτορείο SDC, για δεύτερη συνεχή χρονιά υπόσχεται έξι «καυτές» νύχτες, από σήμερα και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου , σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη, για swingers.

Στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπάρχουν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.
Το ευρύ κοινό, έμαθε τη λέξη swingers το καλοκαίρι 2015 όταν διοργανώθηκε το πρώτο μεγάλο πάρτι στην Κρήτη. Όμως οι ενδιαφερόμενοι γνώριζαν καιρό πριν αυτή τη νέα «μόδα» στην οποία συμμετείχαν  δίνοντας το παρών στα τρία clubs, που «μετρούν» δεκάδες χιλιάδες… θαυμαστές.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας