Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας

Η μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας είναι αίτημα και ανάγκη πολλών ετών και για το θέμα αυτό μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αστυνόμος Β΄, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γεώργιος Μάλλιος. «Καταβάλλεται, είπε, προσπάθεια για μεταστέγαση, δεδομένου ότι λειτουργούμε σε μισθωμένο κτίριο.
Έχουμε υποβάλλει αίτημα προς το Νοσοκομείο Σητείας με κοινοποίηση στο Υπουργείο Υγείας, που αφορά την παραχώρηση του οικήματος, που στο παρελθόν στεγαζόταν το Νοσοκομείο και μετέπειτα το 3ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο τώρα είναι εγκαταλελειμμένο. Το αίτημα, όπως μας έχουν ενημερώσει, εξετάζεται. Πιστεύουμε να έχει θετική κατάληξη.
Το κτίριο που σήμερα βρισκόμαστε δεν είναι λειτουργικό, ούτε σε κατάλληλο σημείο. Οι εξωτερικοί χώροι δεν επαρκούν ούτε για την στάθμευση των υπηρεσιακών οχημάτων. Ο κόσμος που προσέρχεται στο Α.Τ. δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα άτομα με κινητικά προβλήματα. Χρειαζόμαστε ένα κτίριο που θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.
Ελπίζω να γίνει αποδεκτό το αίτημά μας για την παραχώρηση του προαναφερθέντος κτιρίου κι ακολούθως με δαπάνη από το Αρχηγείο της Αστυνομίας να επισκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί καλύπτοντας τις ανάγκες της Υπηρεσίας και του ΚΑΕ Σητείας».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή :  Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας