Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πτήσεις τσάρτερ θα έρχονται από την Κοπεγχάγη στη Σητεία

Από την επόμενη σαιζόν αναμένεται η έναρξη πτήσεων τσάρτερ από τη Δανία στην περιοχή της Σητείας. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει αρκετό χρονικό διάστημα και, όπως όλα δείχνουν, πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

Στο πλαίσιό της χθες την Σητεία επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τουριστικού γραφείου, που μετέβησαν σε διάφορες περιοχές, εντός της πόλης της Σητείας, στο αεροδρόμιο, το Βάι, την Μονή Τοπλού, το οινοποιείο, τον Μακρύ Γιαλού κι άλλες.
«Ξεκινάμε», ανέφερε ο τουριστικός πράκτορας κ. Δήμος Δημόπουλος, «μία προσπάθεια στη Σητεία, μέσω της δανέζικης αγοράς, από την Κοπεγχάγη να κατεβάσουμε ένα αεροπλάνο από το επόμενο καλοκαίρι. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, επισκέπτεται την περιοχή ένα press trip, οκτώ δημοσιογράφοι από τη Δανία και γενικότερα από όλες τις σκανδιναβικές χώρες, που απευθύνονται μέσω των περιοδικών τους σε τρία εκατομμύρια αναγνώστες. Η δημοσιογραφική αποστολή θα επισκεφθεί όλη την Ανατολική Κρήτη και κυρίως την περιοχή της Σητείας. Εδώ θα εστιάσουμε πιο πολύ τουριστικά.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας