Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «χρυσού επεισοδίου» στη Σητεία

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «χρυσού επεισοδίου» της παιδικής σειράς «The Dumping Ground» του BBC! Η γνωστή σειρά διανύει την πέμπτη σαιζόν και προβάλλεται στην Βρετανία με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Το επεισόδιο κινηματογραφείται από την αρχή της εβδομάδας και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος στην περιοχή της Σητείας, στο Βάι, το φαράγγι του Ρίχτη και το σπήλαιο Βρέικο.
Η επιλογή της περιοχής είναι προφανώς σημαντική, αφού αναμένεται μεταξύ άλλων να συμβάλει στην προβολή της.
Την εκτέλεση παραγωγής για το BBC και την σειρά «The Dumping Ground» έχει αναλάβει η εταιρία «Top Spot».
«Πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις του βρετανικού συνεργείου από την περιοχή και την τοπική φιλοξενία. Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι Βρετανός και ζεις στο New Castle κάνοντας τα τελευταία πέντε χρόνια γυρίσματα εκεί, προξενεί μία έκπληξη η επίσκεψή τους σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, όπως το Βάι, αλλά και οι άνθρωποι με την καλή τους διάθεση να βοηθήσουν, η τοπική φιλοξενία, η διατροφή. Ζουν νομίζω και οι ίδιοι ένα όνειρο. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι μόνο η “χρυσή εβδομάδα” για την σειρά, αλλά και η χρυσή εβδομάδα για το γύρισμα των τελευταίων πέντε χρόνων», πρόσθεσε.
Ο κ. Τσαγκαλάκης ευχαρίστησε θερμά για την τοπική φιλοξενία και βοήθεια όλους όσοι συνέβαλαν και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ και Αντιδήμαρχο Σητείας κ. Λεωνίδα Τερζή, την κ. Άννα Ρελάκη, τους υπευθύνους για το Βάι, τον κ. Μανόλη Συλιγάρδο από την Διεύθυνση Δασών, τον κ. Γιάννη Δασκαλάκη από τον Ορειβατικό- Φυσιολατρικό Σύλλογο Σητείας, την ΕΔΕΑΚ, τον κ. Νεκτάριο Λιλιμπάκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας