Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

8 + 1 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

14432943_1799849653633327_9018955529023694914_n
1) Τα βράχια πέφτουν!! Μικρότερα σε διαστάσεις,μήκος περίπου 250 μέτρα(αντι 400 μ.),άγνωστου πλάτους(ακόμα δεν έχει αποφασιστεί και αυτό είναι το πλέον καθοριστικό σημείο), ύψους σχεδόν 2 μ.(κι αυτό είναι υπό επεξεργασία) αλλά πέφτουν.
Η αισθητική υποβάθμιση θα είναι ανάλογη με τις διαστάσεις του τριγώνου-τραπεζίου που θα σχηματιστεί από τα βράχια.
2)Η σχεδόν ταυτόχρονη αναπλήρωση της παραλίας,αν πραγματοποιηθει ,είναι το μεγάλο όφελος,το σοβαρό κέρδος για την Σητεία. Αν όμως δεν ολοκληρωθεί , η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη.
3)Ο μέγιστος Αναγνωστου έδωσε πολλαπλά μαθήματα γνώσεων,ήθους,πάθους και αγάπης για την πόλη μας,
4)Ο καθηγητής Καραμπας-εξαίρετα σεβαστός κατά τα λοιπά-απλά παρέθετε λύσεις,χωρίς όμως να καταθέτει ο ίδιος την τελική του πρόταση. Καυτή η πατάτα…
5)Οι ”υπηρεσιακοί ” παράγοντες απέδειξαν για άλλη μια φορά πως το τέρας της γραφειοκρατιας ,της απίστευτης πολυνομίας και ερμηνείας των νόμων κατά το δοκούν σαρώνει τα πάντα στη χώρα μας.Για άλλη μια φορά ”Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον”.
6)Ο Περιφερειαρχης όντας πολύπειρος πολιτικός και καθαρός άνθρωπος,έδωσε και μαθήματα δημοκρατίας(στα ΟΧΙ της Αντιπεριφερειας στο να συμμετέχει στη σύσκεψη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σητειας και στο να παρακολουθησουν !! την σύσκεψη οι πολίτες της Σητειας ) με το ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ και μαθήματα πολιτικής ευελιξίας και επιδέξιων χειρισμών .Πήρε τα βράχια που ήθελαν οι υπηρεσιακοί του και έδωσε την αναπλήρωση της παραλίας που θέλουν ο Στειακοι. Και αν πράγματι προωθήσει και τρέξει τις διαδικασίες όπως υποσχέθηκε, για την Ανατολική παράκαμψη και την μελέτη του ΙΤΕ, τότε τα οφέλη για την Σητεία θα είναι μοναδικά.
7) Το έργο της αναπλήρωσης της παραλίας αν υλοποιηθεί,θα πρόκειται για μάλλον μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Η Αντιπολιτευση μελέτησε και πρότεινε ένα έργο ,οι πολίτες το αγκάλιασαν ,ο αιρετός(Περιφερειαρχης)το αποδέχθηκε και όλα τα στάδια έγιναν εν απουσία Δημάρχου .Πράγματι πρωτοποριακό!!!
8) Όλοι οι Σητειακοι που ήταν εκεί έδωσαν μάχες κατά της λιθορριπης ο καθένας με τον τρόπο του. Αιρετοί σύμβουλοι(Ανηψητακης,Ζερβακης)με δυναμισμό ,ο επικεφαλής της Μειζονας Αντιπολιτευσης Καραμανωλακης με πάθος και συνεχείς, καίριες παρεμβάσεις και προτάσεις και ο κόσμος ΠΑΡΩΝ. Γέμισε η αίθουσα από πολίτες που με μαχητικότητα και ωριμότητα πάλεψαν για την παραλία της Σητειας. Μονο και πολλά μπράβο σε όλους. Όλοι όμως ?
OXI OΛΟΙ.
8+1)Ο ένας ,ο αθεράπευτα μικροπολιτικος ,ο μικρόνους ,ο μικρόψυχος,ο μικρός Δήμαρχος, υπέρμαχος σ’ αυτό που κανείς Στειακος δεν θέλει.
Εκεί η Σητεία έχασε…
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας