Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Προσπάθησε να μπει στο σπίτι... με σφυρί!

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ
Μάρτυρες σε ένα τραγικό περιστατικό που παρά λίγο να αποβεί μοιραίο, έγιναν κάτοικοι στην Σητεία που περιγράφουν τις δραματικές στιγμές μιας γειτονιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται σε δημοσίευση γνωστής ομάδας στο facebook, ένας επίδοξος διαρρήκτης προσπάθησε την Δευτέρα το βράδυ να εισβάλλει σε οικία χρησιμοποιώντας... ένα σφυρί! Προφανώς ο δράστης προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο του σπιτιού για να μπει μέσα.
Άμεσα όμως έγινε αντιληπτός από γείτονες οι οποίοι έβαλαν τις φωνές αναγκάζοντάς τον να τραπεί άρον άρον σε φυγή! Μάλιστα ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές για να τον εντοπίσουν. Περιπολικό της Αστυνομίας έσπευσε στην περιοχή κάνοντας έρευνες με σκοπό την σύλληψη του δράστη.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα

Άνθρωποι της περιοχής, αδυνατούν να πιστέψουν τι μπορεί να είχε συμβεί αν ο διαρρήκτης είχε μπει μέσα και είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ενοίκους έχοντας στα χέρια του ένα σφυρί.
Μάλιστα γίνεται έκκληση σε όλους είτε μένουν είτε φεύγουν αυτό το διάστημα για διακοπές, να φροντίζουν ώστε τα σπίτια τους να είναι κλειδωμένα και ασφαλισμένα.
Το καλοκαίρι άλλωστε, οι κλοπές είναι ένα "επάγγελμα" που ανθεί, με τους επίδοξους διαρρήκτες να βρίσκουν εύφορο το έδαφος για να αδειάσουν σπίτια και καταστήματα για να εξασφαλίσουν τη λεία τους.
Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας