Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Στη Σητεία θα γυριστεί επεισόδιο σειράς του BBC

Έτοιμη να «ταξιδέψει» είναι η Σητεία μέσω του τηλεοπτικού σταθμού του BBC! Πρόκειται για μία ευχάριστη είδηση, αποτέλεσμα του εξαιρετικού φυσικού κάλλους της περιοχής, αλλά και των επαφών του Δήμου με τους υπεύθυνους του παγκοσμίως γνωστής δυναμικής δικτύου.

«Στο πλαίσιο της εκτέλεσης παραγωγής επεισοδίου για την δημοφιλή τηλεοπτική παιδική σειρά “The dumping ground” του BBC, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ και Αντιδήμαρχος Σητείας κ. Λεωνίδας Τερζής «επισκέφθηκαν την περιοχή της Σητείας ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης της σειράς τον προηγούμενο μήνα. Σε επαφές που είχαμε σχετικά με τους χώρους που θα ήθελαν να προχωρήσουν σε γυρίσματα, επισκεφθήκαμε το Βάι, το Φαράγγι του Ρίχτη και τον ομώνυμο καταρράκτη καθώς και το σπήλαιο Βρέικο, που βρίσκεται στην περιοχή των Πεύκων. Εντυπωσιάστηκαν πραγματικά από τα όσα είδαν, από τις εικόνες και αποφάσισαν ότι είναι η κατάλληλη περιοχή για να γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο της συγκεκριμένης σειράς».
Τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου στην περιοχή της Σητείας θα ξεκινήσουν στις 19 και θα διαρκέσουν έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Το συνεργείο αποτελούν από 25 άτομα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας