Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Θρήνος στη Σητεία: Κρεμάστηκε, λίγο πριν το γάμο του

Απαγχονισμός 27χρονου στην ΠάτραΤραγωδία στη Σητεία. Ξημερώματα Τρίτης και ένας νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του και μάλιστα μέσα σε σχολείο στο χωριό Σφάκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 25χρονος γύρω στις 4 το πρωί, αποφασισμένος για το απονενοημένο διάβημα, μπήκε στο σχολείο, στον προαύλιο χώρο και κρεμάστηκε από τη μπασκέτα. Λίγη ώρα αργότερα τον εντόπισε ένας συγχωριανός του, που έτυχε να περνάει από εκεί και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά, αφού διαπίστωσε ο θάνατος του αυτόχειρα, του οποίου η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σητείας.
Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο νεαρός ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του στις αρχές του Σεπτέμβρη.
Ο άνθρωπος που τον βρήκε μαζί με άλλους συγχωριανούς μιλώντας στο neakriti.gr είπε ότι: "Τον εντοπίσαμε εντελώς τυχαία και αφού επιστρέφαμε από γλέντι σε διπλανό χωριό. Ήταν κρεμασμένος στη μπασκέτα και είχε βάλει ένα μηχανάκι από κάτω για να τον βοηθήσει να ανέβει ψηλά στη μπασκέτα και να φτιάξει την αυτοσχέδια θηλιά. Σοκαρισμένοι ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές".
Οι σκηνές που ακολούθησαν στο σχολείο, με την κοπέλα του η οποία ειδοποιήθηκε για το τραγικό περιστατικό και έσπευσε αμέσως ήταν δραματικές. Ούτε η ίδια ούτε ουδείς άλλος μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε συμβεί. Το χωριό ετοιμαζόταν για γάμο και τώρα πενθεί και ντύνεται στα μαύρα.
Η σορός του νεαρού άνδρα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία -  νεκροτομή.
Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη-Φωτεινή Μαυροματάκη
Πηγη : Νεα Κρητη

Συνολικες προβολες σελιδας