Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ανησυχία για την Τζένη Χειλουδάκη

Ανησυχία για την Τζένη Χειλουδάκη
Μια ανάρτηση της  στο facebook, για ένα πρόβλημα υγείας ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί ανησυχία σε φίλους  και γνωστούς .
Στην αρχή ένα πρήξιμο στον ώμο που αργότερα μεταμορφώθηκε σε κύστη, έκανε την Τζένη Χειλουδάκη να μεταβεί στο νοσοκομείο Σητείας στην Κρήτη  για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γιατροί διέγνωσαν έναν όγκο στον ώμο που έπρεπε να αφαιρεθεί για να γίνει βιοψία .
Η Τζένη χθες το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενημέρωνε τους διαδικτυακούς  της φίλους ,για τον καρκίνο που της χτύπησε την πόρτα αλλά με μεγάλο θάρρος και χιούμορ αντιμετωπίζει την περιπέτεια της αυτή .

Το κύμα ανησυχίας επεκτάθηκε κι εκτός των social media, με τα τηλέφωνα να χτυπάνε ακατάπαυστα  κι από κόσμο που δεν γνωρίζει την Τζένη. αλλά ήθελε να μάθει από πρώτο χέρι τα νέα για την υγεία της .
Η Τζένη αρκετά δημοφιλής και εξοικειωμένη με ότι συμβαίνει στο διαδίκτυο, παρότι έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να απασχολεί κυρίως  με τα βιβλία της που επανεκδίδει  σε special edition  όπως την εκρηκτική «Μαύρη βίβλο». Ενώ τα status της γίνονται viral και στη συνέχεια  share και από άλλους χρήστες.
Η Χειλουδάκη ξέρει να αποτυπώνει αυτό που θέλει να πει  της  με λέξεις απλές, όπως ακριβώς σκέφτεται.
Γι αυτό και είναι αρεστή στον κόσμο που την ακολουθεί  πιστά, στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές της.
Στο θαλασοβούνι της εκεί στην Σητεία μεγαλώνοντας τα σκυλιά της,  περπατά ξυπόλητη, μαζεύει χόρτα  φυτεύει  λαχανικά, κλείνοντας το μάτι στη νέα της ζωή.
Τα βράδια  με τον αργαλειό του μυαλού της,υφαίνει τα όνειρα της για να αποτυπώσει στο χαρτί τις ιστορίες της για να πεις «δώσε κλότσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει »
Η Τζένη είναι αντράκι δεν το βάζει κάτω ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει παλικαρίσια. Κάπως έτσι μας καθησύχασε, όταν βγήκε από το χειρουργείο χαμογελαστή κάνοντας τον πόνο της τσιχλόφουσκα όπως τόνισε χαρακτηριστικά ...


Πηγή : govastileto

Συνολικες προβολες σελιδας