Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ηράκλειο - Βόλτα με...ψυγείο στην οροφή του αυτοκινήτου

ΨΥΓΕΙΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥΒραβείο εφευρετικότητας ή βραβείο επικινδυνότητας; Ποιο από τα δύο θα μπορούσε να πάρει ο συγκεκριμένος οδηγός του οχήματος (στη φώτο) ο οποίος μην έχοντας προφανώς άλλη λύση δεν δίστασε να ανεβάσει στην οροφή του αυτοκινήτου του ,ένα ψυγείο και με αυτό να διασχίσει δρόμους του Ηρακλείου.

Μάλιστα η παράτολμη σκέψη του δεν σταμάτησε εκεί καθώς σύμφωνα με τον αναγνώστη του neakriti.gr που τράβηξε και έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, από την οδό Μάχη Κρήτης στη συμβολή της με τη Μίνωος ,προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.
Τι έκανε λοιπόν; Δεν δίστασε κατά την διαδρομή προς τον τελικό προορισμό να αφήσει από το ένα του χέρι το τιμόνι, για να κρατήσει το ψυγείο που πραγματικά βρίσκονταν στον αέρα και χωρίς αυτό να έχει δεθεί από κάπου, ενώ με το άλλο χέρι οδηγούσε όσο αυτό ήταν εφικτό και συνάμα άκρως ριψοκίνδυνο.
Βέβαια είχε και τον συνοδηγό ,όπως διακρίνεται στη φωτογραφία , που σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, μην αποκλείοντας για παράδειγμα ακόμη και το ενδεχόμενο αλλαγής ταχύτητας εφόσον κρίνονταν απαραίτητο.
Όσο για το αν έφθασε τελικά το ψυγείο ως έχει στον προορισμό του δεν το γνωρίζουμε .Σημασία έχει ότι ο οδηγός ,αν μη τι άλλο παραβάτης του Κ.Ο.Κ και συνάμα τυχερός που δεν τον εντόπισε τροχαία, προχώρησε σε μία άκρως επικίνδυνη ενέργεια ,τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς καθώς ένα απλό σενάριο την ώρα της οδήγησης που θα ανάγκαζε σε ελιγμό του οχήματος ή σε ξαφνικό φρενάρισμα, προκαλεί οργή και θυμό .
Μη θέλοντας κανείς να σκεφτεί τι θα γινόταν αν το βαρύ όχημα  έπεφτε στο δρόμο και εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν εκεί είτε άλλος διερχόμενος οδηγός , είτε ακόμη και πεζός .
Και μπορεί τα χειρότερα να αποφεύχθηκαν ,όμως η εικόνα αποτελεί αδιάσειστο μάρτυρα ότι η  κυκλοφοριακή παιδεία για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ανύπαρκτη..
Β.Μ

Πηγή : Νέα Κρήτη

ΨΥΓΕΙΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ

Συνολικες προβολες σελιδας