Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Από 5.500 έλαβε επιδότηση 274 ευρώ !

Ενιαία ενίσχυση επιδοτήσεις αγρότεςΑποκαλυπτική είναι η μαρτυρία νέου αγρότη στο Ράδιο 9,84 καθώς είναι απίστευτα τα όσα καταγγέλλει και μαρτυρούν τα λάθη τα οποία όπως υποστηρίζει έχουν γίνει.

Όπως υποστηρίζει από 5.500 χιλιάδες ευρώ,η επιδότηση που έλαβε κατέβηκε στα 274 ευρώ!
Μάλιστα όποτε απευθύνθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν του απάντησαν γιατί υπήρξε αυτή η μείωση, καθώς όλα αποδίδονται στην φόρμα 6 και τις αλλαγές που επέφερε...

Μεγάλη η προσέλευση των παραγωγών στα γραφεία της Λ. 62 Μαρτύρων 146 και στα Υποκαταστήματα της Ένωσης Ηρακλείου στο Αρκαλοχώρι, το Καστέλι και τον Πύργο για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης έτους 2016 .

16 Μαΐου η λήξη της προθεσμίας .
Ανεπίσημα υπάρχουν φωνές για παράταση σύμφωνα με το μέλος της ΕΑΣΗ Μιχάλη Καμπιτάκη στο Ράδιο 9,84. Απογοήτευση και αγανάκτηση την ίδια ώρα για τις κουτσουρεμένες επιδοτήσεις.Στο 20 με 25% φθάνουν οι μειώσεις στο σύνολο των λογαριασμών. Καμία εξήγηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Στις 28.000 οι νέοι αγρότες σε όλη τη χώρα που χάνουν τα δικαιώματά τους.
Βουλευτές και στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν απαντούν καν στα τηλέφωνά τους , τη βοήθεια των οποίων ζητάμε γιαυτή τη σφαγή, επισημαίνει τέλος ο Μιχάλης Καμπιτάκης.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας