Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Το «Cressa Ghitonia Village» στην οικογένεια των Aria Hotels

Το «Cressa Ghitonia Village» στην οικογένεια των Aria Hotels - Κεντρική ΕικόναΤα Aria Hotels, καλωσορίζουν τo Cressa Ghitonia Village στην οικογένειά τους. Πρόκειται για μια παραδοσιακή Κρητική γειτονιά του 1800, που έχει ανακατασκευαστεί πλήρως, διατηρώντας όλα τα αρχικά της χαρακτηριστικά. Το ξεχωριστό αυτό συγκρότημα είναι η 5η κατά σειρά προσθήκη των Aria Hotels στην Κρήτη. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Σητεία,
αποτελείται από 15 κατοικίες, οι οποίες μαζί με την αυλή, την πισίνα, το spa centre, το εστιατόριο και το μπαρ, διαμορφώνουν τον ιστορικό Κρητικό οικισμό. Με πανοραμική θέα στο ορεινό τοπίο του Λασιθίου και το Αιγαίο Πέλαγος και με υπέροχες παραλίες σε κοντινή απόσταση, είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν έναν ξεχωριστό προορισμό, ενδεδειγμένο τόσο για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, όσο και για αξέχαστες ιδιωτικές εκδηλώσεις. Επίσης, αποτελεί ένα καταφύγιο αναζωογόνησης και την αφετηρία για την εξερεύνηση του Μινωικού πολιτισμού και της ευρύτερης περιοχής.
Με τις υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, οι σουίτες και τα δωμάτια διατίθενται σε διάφορες διατάξεις, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες των επισκεπτών, είτε αφορά στη διαμονή μιας οικογένειας, είτε σε ζευγάρια που επιθυμούν ησυχία και απομόνωση. Το συγκρότημα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 50 άτομα (ενήλικες και παιδιά) και συνδυάζει πολλά και διαφορετικά πρωτότυπα και αυθεντικά στοιχεία, όπως πέτρινες καμάρες, ξύλινες οροφές και παραδοσιακά τζάκια. Κάποια από τα κτίσματα ήταν παλαιότερα σπίτια τεχνιτών, ενώ άλλα λειτουργούσαν ως εμπορικά καταστήματα. Οι κατοικίες του Cressa Ghitonia Village δημιουργούν το μαγικό αίσθημα του ταξιδιού πίσω στο χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις πρακτικές ανέσεις ενός σύγχρονου boutique ξενοδοχείου.
Η τοπική κουζίνα αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς της εμπειρίας στo Cressa Ghitonia Village. Στον κήπο του καλλιεργούνται βιολογικά φρούτα, λαχανικά και βότανα, τα οποία χρησιμοποιούνται στις παραδοσιακές συνταγές του εστιατορίου, με το βιολογικό ελαιόλαδο να αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό των γαστρονομικών προτάσεών του. Παραδοσιακά εδέσματα σερβίρονται επίσης καθημερινά στο μπαρ και στη βεράντα των κατοικιών με θέα το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, συνοδευόμενα από τοπικά κρασιά και αποστάγματα, όπως είναι η τσικουδιά.
Μια ακόμη σημαντική παροχή του Cressa Ghitonia Village είναι ο χώρος του Spa με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις (χαμάμ, σάουνα και υδρομασάζ) και τις υπηρεσίες του σχεδιασμένες από εξειδικευμένους συμβούλους για την υγεία και την ευεξία. Οι προσφερόμενες περιποιήσεις και οι θεραπείες βασίζονται σε τοπικά προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο και οι κόκκοι αλατιού, με στόχο την απομάκρυνση του στρες και την ανανέωση των αισθήσεων.
Η Σητεία είναι εύκολα προσβάσιμη αεροπορικώς, με αρκετές απευθείας πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη, ενώ το αεροδρόμιο του Ηρακλείου αποτελεί μία ακόμη επιλογή. Επίσης, συνδέεται ακτοπλοϊκώς με δρομολόγια από και προς τον Άγιο Νικόλαο, καθώς και με ανταποκρίσεις από διάφορα γειτονικά νησιά, όπως είναι η Μήλος, η Κάσος, η Κάρπαθος και η Ρόδος.

Πηγή :  businessnews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας