Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Νέα θύμα της μεταλλαγμένης γρίπης η 34χρονη στον Κουτσουρά;

Την τελευταία της πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κουτσουρά Λασιθίου όπου έμενε με τον σύντροφο της 34χρονη κοπέλα την οποία ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες ένα βαρύ κρυολόγημα.

Η άτυχη κοπέλα είχε επιλέξει να αντιμετωπίσει το κρυολόγημα της με βότανα εντριβές και άλλες πρακτικές παραδοσιακές συνταγές αποφεύγοντας να επισκεφτεί το Νοσοκομείο η κάποιον ειδικό παθολόγο για να ακολουθήσει την ενδεικνυόμενη θεραπευτική αγωγή. Μετά τα μεσάνυχτα η κατάσταση της επιδεινώθηκε  και κατέληξε μπροστά στα μάτια του συντρόφου της ο οποίος δεν κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή. Ο ίδιοςειιδοποίησε το ΕΚΑΒ  προκειμένου να μεταφερθεί η 34χρονη Ουρανία στον\ Νοσοκομείο της Ιεράπετρας , όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Το πρωί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για την επιβαλόμενη νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.
Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς της ο πατέρας της ο οποίος ζεί στην Αυστραλία  και αναμένεται  για να συνοδεύσει την κόρη του στην τελευταία της κατοικία.
Δεν είναι γνωστό επί του παρόντος - σε αυτό θα δώσουν απάντηση οι ιατροδικαστικές εξετάσεις - αν η άτυχη 34χρονη είναι το νέο (έκτο πανελλαδικά) θύμα του μεταλλαγμένου ιού της γρίππης, ο οποίος μέχρι τώρα έχει προκαλέσει θανάτους κυρίως μεταξύ ευπαθών ομάδων, δηλαδή ηλικιωμένων και ανθρώπων με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ρεπορτάζ Νίκος Πετάσης

Πηγή : Νέα Κρήτη 

Συνολικες προβολες σελιδας