Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ο ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ



Την Τετάρτη 25/11/2015 περιπου 50 φιλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ,συμπεριλαμβανομενων γυναικων και μικρων παιδιων ,ξεκινησαμε από την πολη μας με προορισμο το γηπεδο της Κριτσας προκειμενου να παρακολουθησουμε τον επαναληπτικο αγωνα Κυπελλου ΑΟΑΝ-ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Κατά τη διαρκεια της αναμετρησης και ενώ όλα κυλουσαν ομαλα ,τοσο στις κερκιδες οσο και στον αγωνιστικο χωρο,με τον ΑΟΑΝ να προηγειται στο σκορ με 1-0,ο ¨αρχοντας¨ του αγωνα βαλθηκε να γινει πρωταγωνιστης.
Με τα σφυριγματα του και ενώ η ομαδα μας απειλουσε με ισοφαριση,αρχισε να δυναμιτιζει το κλιμα. Οταν οι διαμαρτυριες μας εγιναν εντονοτερες για τη μη υποδειξη καταφανεστατου πεναλτυ υπερ της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ο διαιτητης της συγκεκριμενης αναμετρησης γυρισε προς την κερκιδα και εξυβρισε γυναικες,παιδια και παραγοντες με τη φραση ¨ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ¨.
Με τη βοηθεια των ψυχραιμοτερων ευτυχως η κατασταση δεν ξεφυγε…
Εμεις σαν φιλαθλοι ,που σε δυσκολους οικονομικους καιρους δινουμε από την τσεπη μας ένα ποσο για να παρακολουθουμε τις αναμετρησεις της ομαδας μας,δεν δεχομαστε από κανενα ¨κυριο¨ Βλασση να μας εξυβριζει κατ’αυτό τον τροπο.
Να μην ξεχναει ο ¨κυριος¨ Βλασσης, και ο κάθε κυριος Βλασσης, ότι από τα δικα μας χρηματα οι ομαδες συγκεντρωνουν τα ποσα που απαιτουνται κάθε αγωνιστικη ώστε να πληρωθουν οι διαιτητες και οι βοηθοι.
Οι προκλησεις του εν λογω ¨κυριου¨ όμως δεν σταματησαν μονο σε αυτό.και μεσα στον αγωνιστικο χωρο ηταν εριστικος  με τους παικτες και των δυο ομαδων προκαλοντας τους συνεχεια. Καταλαβαινετε λοιπον ότι τετοια συμπεριφορα από διαιτητη επιπεδου SUPERLEAGUE,μονο απαρατηρητη δεν μπορει να περασει.
Δυστυχως για εμας δεν υπαρχει καποιο βιντεο από το συγκεκριμενο αγωνα που να αποδεικνυει οσα ισχυριζομαστε, αλλα εχουμε τις μαρτυριες τουλαχιστον 50 ανθρωπων που ηταν εκει..
Εμεις σαν απλοι φιλαθλοι καταγγελουμε τη συμπεριφορα του ¨Κου¨ Βλασση και εφιστουμε την προσοχη σε όλα τα αρμοδια οργανα που εμπλεκονται στην ομαλη διεξαγωγη του πρωταθληματος και του Κυπελλου Λασιθιου(ΕΠΣ Λασιθιου, Επιτροπη Διαιτησιας κλπ).



OI ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
           ¨TORMENTORS¨


Συνολικες προβολες σελιδας