Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Σε 8 τμήματα και 10 κάλπες οι εκλογές της ΝΔ στο Ν. Λασιθίου

Σε 8 τμήματα και 10 κάλπες οι εκλογές της ΝΔ στο Ν. Λασιθίου
«Όλα είναι έτοιμα για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής και την ανάδειξη από τη βάση του νέου προέδρου του κόμματος που στην παρούσα φάση βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση», δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου, Μιχάλης Σταυρακάκης.

Χθες έφτασε στην περιοχή μας το εκλογικό υλικό ενώ από σήμερα θα παραδοθούν από τους δήμους τα παραβάν και οι κάλπες, ενώ επίσης σήμερα θα τοποθετηθούν τα τερματικά των Η/Υ σε κάθε τμήμα από τα οποία θα γίνεται και η ταυτοποίηση των μελών και η εγγραφή των νέων μελών.
Όπως είναι γνωστό, το αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεκδικούν τέσσερις υποψήφιοι, από τους οποίους μόνο οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας επισκέφθηκαν το νομό Λασιθίου στα πλαίσια των προεκλογικών τους περιοδειών με τους κ.κ. Μεϊμαράκη και Γεωργιάδη να μην περνούν από τα ανατολικά της μεγαλονήσου.
Ιδιαίτερη σημασία στην εκλογή του πρόεδρου δίνει ο βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ. και γραμματέας της Κ.Ο. της Γιάννης Πλακιωτάκης σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη εκλογή δεν αφορά μόνο το κόμμα της Ν.Δ αλλά όλη την χώρα από την στιγμή που ο νέος αρχηγός της παράταξης θα είναι και ο εν δυνάμει επόμενος πρωθυπουργός. «Προσωπικά καλώ τους πολίτες, την βάση της Ν.Δ. να συμμετέχει με την ψήφο για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος προσδοκώντας στην εκλογή ενός ηγέτη που να διαθέτει όραμα και σχέδιο, για την οργανωτική ανασυγκρότηση και τον ιδεολογικό επαναπροσδιορισμό του κόμματος».
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Στο νομό Λασιθίου τα εκλογικά τμήματα είναι οκτώ, με μερικά από αυτά να φιλοξενούν δύο κάλπες.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας