Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Απομακρύνονται τα μηχανήματα από το δρόμο Αυχήν Αγκαθιά- Χαμέζι

Απομακρύνονται τα μηχανήματα από το δρόμο Αυχήν Αγκαθιά- Χαμέζι
Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο τμήμα του οδικού έργου Αυχήν Αγκαθιά- Χαμέζι του ΒΟΑΚ. Οι εργασίες που εκτελούνται σκοπό έχουν την απομάκρυνση των δύο μεγάλων μηχανημάτων, που -ως γνωστόν- δημιουργούσαν εμπόδια στην συνέχιση του οδικού έργου.
Μάλιστα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν με εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις και στο συγκεκριμένο τμήμα. Προϋπόθεση βέβαια για την ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου είναι η ομαλή χρηματοδότησή του.
«Μεγάλο πρόβλημα ήταν η παραμονή των δύο μεγάλων αυτών μηχανημάτων», ανέφερε ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Γιώργος Αγαπάκης. «Επί τούτου έγιναν πολλές διαβουλεύσεις, συσκέψεις από τεχνική, νομική άποψη ώσπου τελικά με την παρέμβαση του Αντιεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, έγινε ένα πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής. Το ένα από τα δύο μηχανήματα -ανήκε στην πρώην εταιρία που είχε αναλάβει το έργο, αλλά κηρύχτηκε έκπτωτη- κατασχέθηκε από τράπεζα. Το δεύτερο ανήκε σε άλλη εταιρία, η οποία το πήρε εν όψει απαιτήσεων που είχε με την προηγούμενη ανάδοχο».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας