Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Προτείνουν τον Κ. Δερμιτζάκη ως επικεφαλής της ΛΑΕ

Προτείνουν τον Κ. Δερμιτζάκη ως επικεφαλής της ΛΑΕ
Την Tρίτη 1 Σεπτεμβρίου μετά από κάλεσμα της επιτροπής στήριξης της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση στο νέο της γραφείο Κύπρου 5.
Οι συμμετέχοντες συζήτησαν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου και την παραίτηση της κυβέρνησης. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου σε συνδυασμό και με τα προηγούμενα θα είναι καταστροφική για τις λαϊκές μάζες και την χώρα συνολικά. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ξεκινήσει ένας νέος γύρος αγώνων με στόχο την παρεμπόδιση της εφαρμογής των μνημονίων και την συνολική κατάργηση με ταυτόχρονη αντικατάσταση τους με πολιτικές ανάπτυξης προς όφελος του λαού, μακριά από λογικές ξεπουλήματος που σήμερα επικρατούν. Επίσης τονίστηκε ότι η εφαρμογή τέτοιων πολιτικών αποδείχθηκε αδύνατη εντός της ευρωζώνης και ότι η απεμπλοκή απ' αυτήν θα είναι αναπόφευκτη. Γι' αυτό δεν θα διστάσουμε να ξεκινήσουμε έναν γόνιμο διάλογο στην ελληνική κοινωνία για τα οφέλη αλλά και τις πιθανές δυσκολίες του περάσματος σε ένα εθνικό νόμισμα, που θα μας δίνει την δυνατότητα άσκησης νομισματικής πολιτικής με κοινωνικό πρόσημο. Μακριά από τις κραυγές και την τρομολαγνεία που καλλιεργείται σήμερα για να φοβηθεί ο λαός και να εγκλωβιστεί στην υποστήριξη των μνημονίων και το δήθεν μονόδρομο των νεοφιλελεύθερων λογικών.
Η συνέλευση επίσης αποτίμησε θετικά την προσφορά του συντρόφου Δερμιτζάκη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και ως βουλευτή, γι' αυτό τον προτείνει ομόφωνα εκ νέου υποψήφιο για το αξίωμα αυτό ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Λασιθίου της ΛΑΕ.
Ο σύντροφος Δερμιτζάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της συνέλευσης για την εμπιστοσύνη τους αποδέχθηκε την πρόταση.
Η πρόταση αυτή καθώς και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες θα συζητηθούν την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου σε νομαρχιακή συνάντηση.
Τέλος η συνέλευση όρισε επταμελή συντονιστικό και γραφείο τύπου για καλύτερο συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας.
Γραφείο Τύπου
Λαϊκής Ενότητας Ιεράπετρας

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας