Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Παρουσίαση CD του Γιάννη Μπουντρονικόλα

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στο Άλσος Χλουβεράκη στα Κόκκινα Σητείας, ένας νέος κρητικός καλλιτέχνης από το Παρασπόρι Σητείας μας ταξίδεψε με νέες μελωδίες, στους ήχους της βιολόλυρας.

Ο Γιάννης Μπουντρονικόλας παρουσίασε την 1η δισκογραφική δουλειά του με τίτλο "ΠΡΩΤΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ", με την υποστήριξη του Πολλιτιστικού Συλλόγου Παρασπορίου Σητείας. Νέα τραγούδια που αναφέρονται στον έρωτα και την αγάπη, στις αξίες της ζωής, στα ήθη και έθιμα της "Ευλογημένης τούτης γης", της Κρήτης μας.
Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών του δίσκου ανέβηκε στο πάλκο ο επίσης Παρασποριανός Γιάννης Πρωτογεράκης που με τους ήχους του βιολιού μας ταξίδεψε στους υπέροχους μουσικούς δρόμους της Στειακής κοντυλιάς. Στη συνέχεια ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης με κρητικό γλέντι από το συγκρότημα του Γιάννη Μπουντρονικόλα ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους που χόρεψαν μέχρι τις 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη, ενώ η οικογένεια του Γιάννη Μπουντρονικόλα πρόσφερε στον κόσμο κέρασμα με τσικουδιά και μεζεδάκια.




Συνολικες προβολες σελιδας