Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης λένε Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ

Οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης λένε Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ
Σε κοινή ανακοίνωση τους οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης κάνουν λόγο για τις συνέπειες των τελευταίων ημερών στον τουρισμό και την οικονομία και ενόψει του Δημοψηφίσματος στηρίζουν το «ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ».

Η Ένωση Ξενοδόχων νομού Χανίων, ο Σύλλογος ξενοδόχων νομού Ρεθύμνης, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος ξενοδόχων Λασιθίου, η Ένωση Ξενοδόχων Σητείας, η Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ν.Α. Κρήτης, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, υπογράφουν την ανακοίνωση που ακολουθεί:
«Με τεράστιο αίσθημα ευθύνης και αγωνία για το μέλλον της χώρας μας, δηλώνουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και στο Ευρώ.
Οι δραματικές επιπτώσεις των τελευταίων ημερών είναι εμφανέστατες στον τουριστικό τομέα και το επόμενο σύντομο βήμα θα είναι άδεια ξενοδοχεία, άνεργοι ξενοδοχοϋπάλληλοι, δάνεια που δεν θα εξυπηρετούνται και φυσικά στο τέλος της ημέρας δεν θα υπάρχει διέξοδος παρά μόνο απόγνωση.
Όλοι οι συνυπογράφοντες, θεωρούμε ότι, η ψήφος μας πρέπει να είναι ΝΑΙ στην Ευρώπη, Ναι στο Ευρώ.
Η εθνική αξιοπρέπεια, προκύπτει πάντα μέσα από προσωπικό αγώνα, συλλογική προσπάθεια και φυσικά μέσα στη φυσική μας θέση που είναι η Ευρώπη και η Ευρωζώνη».

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας