Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Σητεια - Συναγερμός για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά

Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες εντοπισμού του από το Λιμενικό, με τη συνδρομή ιδιωτών και της Πολεμικής αεροπορίας.
Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς και φίλοι ενός νεαρού άνδρα από τη Σητεία, ο οποίος νωρίς το πρωί θέλησε να πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στον Αθερινόλακκο, ωστόσο χάθηκαν τα ίχνη του.


Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες εντοπισμού του από το Λιμενικό, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Πολεμικής αεροπορίας και ιδιωτών.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει για ψάρεμα με ένα φίλο του, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές

Πηγή : Creta live



update
 Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που αγνοείται
Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες εντοπισμού του από το Λιμενικό, με τη συνδρομή ιδιωτών και της Πολεμικής αεροπορίας, χωρίς αποτέλεσμα
Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς και φίλοι ενός 38χρονου άνδρα από τη Σητεία, ο οποίος νωρίς το πρωί θέλησε να πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στον Αθερινόλακκο, ωστόσο χάθηκαν τα ίχνη του.

Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες εντοπισμού του από το Λιμενικό, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Πολεμικής αεροπορίας και ιδιωτών, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει για ψάρεμα με ένα φίλο του, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές περίπου στις 9.00 το πρωί. Ο 38χρονος ψαροντουφεκάς αγνοείται από τις 8 το πρωί οπότε και βούτηξε στα νερά για τοο αγαπημένο του χόμπι.



update
Με το πρώτο φως της μέρας οι έρευνες για τον ψαροντουφεκά
Άκαρπες οι έρευνες των αρχών κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας
Με το πρώτο φως της μέρας, θα συνεχιστούν την Τρίτη πια οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 38χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το πρωί της Δευτέρας όταν πήγε για το αγαπημένο του ψάρεμα με έναν φίλο του.
Οι έρευνες των αρχών απέβησαν άκαρπες ενώ όλες οι ελπίδες για την οικογένειά του και τους οικείους του εναποτίθενται στη συνέχιση των ερευνών.



update
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά
Συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στην Ιεράπετρα
Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα το πρωί ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας από τον Κυβερνήτη του ΕΠ-Α/Κ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ'' Λ. Ι. 582, ότι ενώ διενεργούσε αλιεία στη θαλάσσια περιοχή 150 μέτρα ανατολικά των Πρασονησίων Σητείας, είδε να επιπλέουν ένα βατραχοπέδιλο και μία κίτρινη σημαδούρα τα οποία, σύμφωνα με δήλωσή του, ανήκουν σε υποβρύχιο αλιέα τον οποίο είχε δει νωρίτερα να κολυμπάει στην ίδια περιοχή.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από δεκατέσσερα επαγγελματικά αλιευτικά και ερασιτεχνικά ταχύπλοα σκάφη, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν ιδιώτες δύτες και τοπικές ομάδες διάσωσης. Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο ψαροντουφεκάς, ηλικίας 38 ετών, σύμφωνα με δήλωση του 38χρονου φίλου του, είχαν μεταβεί από κοινού με το ταχύπλοο σκάφος ''ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ'' Λ.Σ. 847 στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, πρωινές ώρες της Δευτέρας -
Ανατολή

Διαβάστε ακόμα :
Άφαντος ο 38χρονος ψαροντουφεκάς, πατέρας δύο παιδιών 
Ένα βατραχοπέδιλο και μια σημαδούρα, τα μόνα ίχνη από τον 38χρονο



Συνολικες προβολες σελιδας