Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Άστραψε και βρόντηξε στην παρέλαση ο Γ. Πλακιωτάκης


Με αφορμή την μη εκπροσώπηση στην παρέλαση του Αγίου Νικολάου, εκπροσώπου της κυβέρνησης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Γιάννης Πλακιωτάκης άστραψε και βρόντηξε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας διακυβέρνησης, ο νομός Λασιθίου αντιμετωπίζει και την απαξία και την περιφρόνηση». Συμπληρώνοντας ανέφερε πως το ίδιο έγινε και στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όπου ο νομός Λασιθίου ήταν ο μοναδικός σε επίπεδο Κρήτης που δεν είχε εκπρόσωπο η κυβέρνησης.
«Τα φαινόμενα πολλά, απαξίωση στο χώρο της Παιδείας, καθώς δε θα λειτουργήσει το νέο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, τα νοσοκομεία απαξιώνονται και 130 θέσεις κοινοφελούς εργασίας που είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση πια, δεν υπάρχουν, άρα», τόνισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, «130 άνεργοι δε θα πιάσουν δουλειά, άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του δημάρχου του Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, που με τη σειρά του μίλησε για απαξίωση του νομού και του δήμου Αγίου Νικολάου.

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας