Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Νέο Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας

Νέο Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας, στα γραφεία του.
Στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα μέλη του προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Νομού Λασιθίου και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης. Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά.
Στο νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι: Μαρία Νικητάκη, Μίνως Κοκκινάκης, Τζιοβάνι Παπαδάκης, Ιωάννης Φρυσούλης, Κυριακή Χαμουρατίδη, Μαρία Αεράκη, Ευανθία Πετροσιάν. Το Δ.Σ. θα συσταθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, και η θητεία του θα είναι τριετής.
Η απερχόμενη και επανεκλεγείσα Πρόεδρος κ. Μαρία Νικητάκη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου στην εκλογική διαδικασία ευχαριστώντας τα θερμά για τη συμμετοχή και τη γενικότερη στήριξη προς το Σύλλογο, ενώ ευχαρίστησε και όσα μέλη δε μπόρεσαν να προσέλθουν. Ζήτησε δε από όλους την ενεργό συμμετοχή τους κατά τη νέα θητεία ώστε να συνεχίσει ο Σύλλογος πιο δυναμικά να προωθεί προβλήματα και να διεκδικεί λύσεις μέσα σε ένα δύσκολο γενικότερο περιβάλλον, όπως αυτό που σήμερα βιώνουν οι επαγγελματίες και στην περιοχή της Σητείας.
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Ματθαίος Μαρκάκης, Γιάννης Δασκαλάκης και Ευγενία Μουτάκη.
Αντιπρόσωποι στην ΟΕΒΕΝΛ: Μαρία Νικητάκη, Μίνως Κοκκινάκης, Ευανθία Πετροσιάν, Τζιοβάνι Παπαδάκης και Πέτρος Τσικαλάκης.
Στην ΟΕΣΚ: Μαρία Νικητάκη, Ιωάννης Φρυσούλης, Μίνως Κοκκινάκης, Κυριακή Χαμουρατίδη, και Πέτρος Τσικαλάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας