Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σητείας

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σητείας
Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σητείας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριακή Ιατρίδου ενημέρωσε τους παριστάμενους για την πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο για το θέμα της υγείας, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού.
«Έγινε Γενική Συνέλευση με σκοπό να ενημερωθεί το προσωπικό σχετικά με τη συνάντηση που έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο παρουσία του υπουργού κ. Ξανθού. Εκτός των όσων ειπώθηκαν δόθηκαν και υπομνήματα στον υπουργό και στους αρμοδίους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Σητείας.
Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι ελλείψεις προσωπικού. Σε ό,τι αφορά το διοικητικό το πρόβλημα είναι μεγάλο, έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλά άτομα και δεν έχει προσληφθεί κανείς. Εστιάσαμε φυσικά και στο καίριο θέμα της έλλειψης καρδιολόγου ζητώντας άμεση πρόσληψη δύο καρδιολόγων, Διευθυντή και Επιμελητή Α΄. Επίσης τέθηκε το αυτοδιοίκητο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας