Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Γύροι Πόλεων»: Στη Σητεία και ο Δημητράκης για τον πρώτο αγώνα της σειράς

«Γύροι Πόλεων»: Στη Σητεία και ο Δημητράκης για τον πρώτο αγώνα της σειράςΣτη Σητεία θα γίνει την Κυριακή ο πρώτος αγώνας της σειράς «Γύροι Πόλεων», με την επωνυμία «Μιχάλης Κούσης».
Στην πρώτη διοργάνωση της σεζόν, αναμένεται να πάρουν μέρος ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές μεσαίων αποστάσεων.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός), ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια δυνατή προπόνηση, ενόψει της προετοιμασίας του για τον κλειστό στίβο. Και θα το πετύχει χάρη στην παρουσία των Μάρκου Γκούρλια (ΓΑΣ Ιλισός), Χρήστου Παπούλια (Πανιώνιος), Ανέστη Παπούλια (ΑΕΚ), Γιώργου Μίνο (ΓΣ Ηλιούπολης), που θα ανεβάσουν το επίπεδο του αγώνα. Στη Σητεία θα βρεθεί και ο αθλητής των 800μ Γιώργος Κίλογλου (Σέρρες 93), αλλά και οι Ιάσωνας Ιωαννίδης (ΓΕ Φλώρινας) και Χρήστος Βότσος (Βιτσέντζος Κορνάρος).

Στις γυναίκες η Ελένη Θεοδωρακοπούλου (ΑΕΚ), μετά τη νίκη της στα 5 χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο και στη Σητεία. Στην ίδια απόσταση θα τρέξουν μεταξυ άλλων οι Ξανθίππη Ραυτοπούλου (ΠΓΣ), Θεοδοσία Μάρκου (ΓΣ Ηρακλής), Ζωή Ανδρικοπούλου (Αναγέννηση Λαμίας) και Μαρίνα Μανιαδάκη (ΑΟ Λασιθίου). 
Πηγή : zougla.gr

Συνολικες προβολες σελιδας