Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ανήλικος εμπλέκεται σε πορνογραφία στη Σητεία

Μια απίστευτη υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και εκβιασμού με δράστη έναν 17χρονο και θύμα ένα κορίτσι, επίσης ανήλικο, αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, στη Σητεία.



Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, ο 17χρονος, γνωρίζοντας τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούσε η 16χρονη στο Facebook, μπήκε στο προφίλ της, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο και στη συνέχεια άλλαξε τους κωδικούς, εκβιάζοντας την ανήλικη να του δώσει χρήματα, προκειμένου να κατεβάσει τη φωτογραφία.
Ο 17χρονος συνελήφθη στον δήμο Ιεράπετρας, μετά από σχετική καταγγελία που έκανε η ανήλικη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων, εκβίαση και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Πηγή: NewsIt.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Απίστευτο! Ανήλικος στην Κρήτη κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και εκβιασμό 
 Μια απίστευτη υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και εκβιασμού με δράστη 17χρονο (!) και  θύμα ανήλικη κοπέλα αποκαλύφτηκε την Παρασκευή στην Ιεράπετρα.

Ειδικότερα για την υπόθεση αυτή, είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 17χρονος γνωρίζοντας τον κωδικό πρόσβασης που διατηρούσε 16χρονη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό - προφίλ, φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια προέβη σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασης στο προφίλ της 16χρονης, απαιτώντας την καταβολή χρηματικού ποσού για να αποσύρει τη φωτογραφία.

Ο 17χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Δήμο Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας με τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων, εκβίασης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο 17χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Πηγή : flashnews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας