Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Πάνω από 4500 παραβάσεις κατέγραψαν οι κάμερες του ΒΟΑΚ

Πάνω από 4500 παραβάσεις κατέγραψαν οι κάμερες του ΒΟΑΚ
"Βροχή" τα πρόστιμα από τις κάμερες που δεν προλαβαίνουν να βεβαιώνουν τις παραβάσεις, με τα... μπιλιετάκια να φτάνουν σωρηδόν στους οδηγούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως τους τελευταίους πέντες μήνες έχουν καταγραφεί περίπου 4550 παραβάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με την παραβίαση των ορίων ταχύτητας.
Πρόστιμα, τα οποία - στην περίπτωση που δεν πληρωθούν άμεσα από τους παραβάτες- θα καταλήγουν στην εφορία. Ήδη πολλα από αυτά έχουν πάει στη ΔΟΥ, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποπληρωμή τους.
Οπως έχει ήδη γράψει το CretePlus.gr σύμφωνα με πληροφορίες το όριο, πάνω από το οποίο οι κάμερες στο ΒΟΑΚ μπαίνουν σε λειτουργία είναι τα 30 χιλιόμετρα. Αν κάποιος οδηγός δηλαδή υπερβεί κατά 30 χλμ το όριο ταχύτητας, τότε θα πρέπει να... χαμογελάσει στο φακό! Αυτό το λάθος το έχουν κάνει ήδη τουλάχιστον δύο χιλιάδες οδηγοί.
Υπενθυμίζεται πως με βαση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ΒΟΑΚ υπάρχουν 16 σταθερες κάμερες, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη πυροβοληθεί, έχοντας μπει στο στόχαστρο αγνώστων.
Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλα σημεία όπου είναι τοποθετημένες οι βάσεις των καμερών, τοποθετούνται απο τους άνδρες της Τροχαίας του ΒΟΑΚ οι φορητές κάμερες που υπάρχουν στη διάθεση της Υπηρεσίας.
Πηγή : creteplus

Συνολικες προβολες σελιδας