Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η επέκταση του νέου σχεδίου πόλης Σητείας

Η επέκταση του νέου σχεδίου πόλης Σητείας
Ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας υποβάλλοντας σχετικό ερώτημα και ζητώντας ενημέρωση για τους λόγους που έχει «κολλήσει», ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκος Καραμανωλάκης. Ο λόγος για την ολοκλήρωση της επέκτασης του νέου σχεδίου πόλης, που θα δημιουργήσει, όπως σημείωσε, εκατοντάδες οικόπεδα, αύξηση των αγοραπωλησιών και της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή της Σητείας.
Τόσο το συγκεκριμένο θέμα, όσο και τα υπόλοιπα που έθεσε ο κ. Καραμανωλάκης, θα συζητηθούν εκ νέου σε επόμενη συνεδρίαση κατόπιν σχετικών γραπτών του ερωτημάτων προκειμένου να υπάρξουν και απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Για το σχέδιο πόλεως ο Δήμαρχος Σητείας κ. Πατεράκης σημείωσε ότι «στο σχέδιο του προϋπολογισμού περιλαμβάνεται η ανάθεση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το πολεοδομικό σχέδιο Κολονέλου, η οποία όμως για να υλοποιηθεί έπρεπε ο Δήμος να βρει χρηματοδότηση, μελετητή και βέβαια να εγκριθεί ο προϋπολογισμός, δεν έχει εγκριθεί, για να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας