Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκε πτώμα ενός άνδρα στην παραλία της Σητείας


Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι βρέθηκαν σήμερα στην παραλία της Σητείας.


Στην παραλία εντοπίστηκε το πρωί το πτώμα ενός άνδρα.

Πρόκειται για έναν 53χρονο ημεδαπό η σορός του οποίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Σητείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σητείας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή : Flash news.gr

---------------------------------------------------------------------------------------------

Νεκρός βρέθηκε 53χρονος σε παραλία της Σητείας 
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στην παραλία Σητείας ένας 53χρονος Κρητικός. Ο άνδρας βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από λουόμενους γύρω στις 8 το πρωί και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Σητείας για να διαπιστωθεί ο θάνατός του. 

Η σορός του άτυχου 53χρονου, που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ήταν κάτοικος ή επισκέπτης της περιοχής, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Σητείας.
Σημειώνεται, πάντως, ότι από τις αρχές Ιουνίου είναι στη σειρά το τρίτο περιστατικό με εντοπισμό νεκρού σε παραλία της περιοχής.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας