Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Διένεξη μεταξύ δύο πολιτών στη Σητεία για τη χρήση ιδιωτικού πάρκινγκ

Διένεξη μεταξύ δύο πολιτών στη Σητεία για τη χρήση ιδιωτικού πάρκινγκ
Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε η Επιτροπή Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίασή της, λίγες ημέρες μετά τη συγκρότησή της στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λόγω της πληθώρας των θεμάτων που έχουν συγκεντρωθεί, οι συνεδριάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή καθώς και την επόμενη εβδομάδα προκειμένου, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Σητείας κ. Χαράλαμπος Λεβεντέρης, να συζητηθούν και να δρομολογηθούν όλα τα θέματα -εκ των οποίων πολλά αιτήματα δημοτών- αρμοδιότητάς της.
Το πρώτο θέμα ήταν η διένεξη μεταξύ δύο πολιτών για τη χρήση ιδιωτικού πάρκινγκ, ο ιδιοκτήτης του οποίου δε μπορεί να βγει από αυτό με το αυτοκίνητο του λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων που υπάρχουν απέναντι. Εκεί υπάρχει διαγράμμιση για την οποία διαφωνεί άλλος πολίτης. Η Επιτροπή αποφάσισε να παραμείνει η διαγράμμιση λόγω στενότητας του χώρου.
Επίσης συζητήθηκαν αιτήματα πολιτών για μόνιμη θέση στάθμευσης στις οδούς Παπανδρέου, Δημοκρίτου και άλλες.
Ακολούθως η Επιτροπή γνωμοδότησε για την αφετηρία (πρατήριο υγρών καυσίμων), το σημείο από το οποίο θα ξεκινάει ένα τρενάκι στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού την πορεία του πραγματοποιώντας βόλτες για τους τουρίστες εντός Μακρύ Γιαλού.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας