Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Προσποιούνταν ότι πωλούν οικιακά είδη για να κλέψουν

Προσποιούνταν ότι πωλούν οικιακά είδη για να κλέψουνΔύο γυναίκες Ρομά συνέλαβαν Αστυνομικοί του Τμήματος Σητείας. Οι συλληφθείσες πωλούσαν παράνομα είδη οικιακής χρήσης,
έγιναν αντιληπτές από αστυνομικό στη διάρκεια της περιπολίας του και συνελήφθησαν για άσκηση παράνομου πλανόδιου εμπορίου. Η δράση όμως των δύο γυναικών δεν περιοριζόταν, όπως απεδείχθη, μόνο στην πώληση οικιακών ειδών, εννοείται χωρίς άδεια, αφού απώτερο στόχο είχαν να εισέλθουν σε οικίες με σκοπό την κλοπή αυτών.
Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Μανόλης Βουτυράκης δήλωσε ότι «και κατά το παρελθόν έχουν εμφανιστεί ανάλογα κρούσματα, δηλαδή γυναίκες της φυλής των Ρομά με πρόφαση την πώληση διαφόρων αντικειμένων, εισέρχονται σε ανασφάλιστες κατοικίες κι εκμεταλλευόμενες την απουσία ενοίκων αφαιρούν συνήθως χρυσά κοσμήματα. Η Υπηρεσία με στοχευμένες δράσεις προέβαινε στην προσαγωγή και σύλληψη των συγκεκριμένων γυναικών, όπως έγινε και πρόσφατα, με αποτέλεσμα το φαινόμενο της εισόδου στα σπίτια και των κλοπών να έχει σχεδόν εξαλειφθεί».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας