Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ορίστηκαν οι τέσσερις νέοι Αντιδήμαρχοι Σητείας

Ορίστηκαν οι τέσσερις νέοι Αντιδήμαρχοι Σητείας
Ορίστηκαν οι τέσσερις νέοι Αντιδήμαρχοι, που αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου.

Αφού προέβη χθες στη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης ευχήθηκε στους κ. Γιάννη Δρακάκη, Νίκο Λαντζανάκη, Λεωνίδα Τερζή και Χαράλαμπο Λεβεντέρη καλή επιτυχία στο έργο τους.
«Η επιλογή των αντιδημάρχων έγινε με βάση τη διαβούλευση μεταξύ της δημοτικής ομάδας, η οποία θα έχει την ευθύνη των δημοτικών πραγμάτων την επόμενη πενταετία καθώς και βάσει των λογικών που επικράτησαν μεταξύ των υποψηφίων Αντιδημάρχων. Επίσης ελήφθη υπ' όψιν η χωροταξική κατανομή των Δημοτικών Ενοτήτων, η αποδοχή, την οποία είχαν στους ψηφοφόρους οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και το έργο, το οποίο έχει αποδοθεί κατά την προηγούμενη περίοδο από τους παλιούς Δημοτικούς Συμβούλους. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω ούτε να υπερτιμήσω την προσφορά του καθενός, απλά ξεκινάμε αυτή την περίοδο με μία συγκεκριμένη σύνθεση στην πολιτική ηγεσία του Δήμου, η οποία θα είναι μία σύνθεση της πρώτης περιόδου -όπως έχω πει και στη δημοτική ομάδα- που έχει διάρκεια δυόμισι χρόνια. Μετά την πάροδο αυτή προφανώς και θα υπάρξει μία αλλαγή σε αυτή τη σύνθεση, η οποία θα προκύψει στη συνέχεια ανάλογα με την προσφορά του καθενός, τις δυνατότητες που έχουν αποδειχθεί από τον καθένα και ανάλογα και με την συγκυρία που θα είναι διαμορφωμένη εκείνη την περίοδο», σημείωσε ο κ. Πατεράκης. Λογική συνεργατικότητας
Ακολούθως αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του κάθε Αντιδημάρχου ανά Διεύθυνση, Τμήμα και Δημοτικές Ενότητες ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη στο έργο τους.
«Εκείνο που απαιτεί ο κόσμος, και γι' αυτό μας ψήφισε, είναι να δουλέψουμε με μία λογική σύμπνοιας, συνεργατικότητας, αλληλοϋποστήριξης στο έργο, το οποίο πρέπει να παράξει κι έχει αρμοδιότητα ο καθένας. Από 'κει και πέρα όλοι κρινόμαστε και πάνω από όλα κριτής είναι ο λαός. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους Αντιδημάρχους, καλή συνεργασία μεταξύ τους, με τους υπαλλήλους και με τους πολίτες», πρόσθεσε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή
  Ορίστηκαν οι τέσσερις νέοι Αντιδήμαρχοι Σητείας

Συνολικες προβολες σελιδας