Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Θετικά αποτελέσματα για τα Λύκεια Σητείας

Θετικά αποτελέσματα για τα Λύκεια Σητείας
Θετικά κρίνονται τα αποτελέσματα για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο Σητείας μετά την χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Το ΓΕΛ σημείωσε και φέτος αρκετές επιτυχίες, ενώ το ποσοστό των εισαχθέντων ξεπερνά το 90%. Επί συνόλου 100 μαθητών- μαθητριών 87 ήταν εκείνοι που εισήχθησαν σε όλο το φάσμα των σχολών, ιατρική, φαρμακευτική, παιδαγωγικά, αρχιτεκτονική κλπ., σε στρατιωτικές σχολές και σε κάποια ΤΕΙ καθώς και στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Σητείας (1).
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πολλοί μαθητές εισήχθησαν σε σχολές της Κρήτης και αρκετοί σε σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πολλοί ήταν επίσης εκείνοι που κατάφεραν και εισήχθησαν στη σχολή πρώτης προτίμησης. Από το ΕΠΑΛ
Για το ΕΠΑΛ Σητείας, όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διευθυντής του κ. Γρηγόρης Προϊστάκης, το αποτέλεσμα επίσης κρίνεται πολύ ικανοποιητικό δεδομένου ότι από τους 50, μαθητές- μαθήτριες, που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, κατάφεραν και εισήχθησαν σε διάφορα ΤΕΙ, πληροφορικής, μηχανολόγων, λογιστικής και διοίκησης επιχειρήσεων και άλλα οι 25.
Από τους εισαχθέντες πολλοί θα φοιτήσουν σε ΤΕΙ του Ηρακλείου, αλλά και σε άλλες περιοχές, από την Πάτρα έως τη Χαλκίδα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας