Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η ορκομωσία της δημοτικής αρχής Σητειας

Η ορκομωσία της δημοτικής αρχής Σητειας Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Σητείας ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Ευγενίου καθώς και του Πανοσιολογιότατου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τοπλού.


Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας παρουσία όλων των νέων Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου καθώς φίλων και συγγενικών προσώπων των εκλεγμένων.
ΜΨ 1
ΜΨ2
Αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης στην ομιλία του έκανε λόγο για το ξεκίνημα μίας νέας περιόδου , καθόλου ευκολότερης από την προηγούμενη , εστιάζοντας στην ανάγκη συνεργασίας συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στο διάστημα των επόμενων πέντε ετών προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο . Παράλληλα ζήτησε συνεργασία της Εκκλησίας , των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων , της Περιφέρειας , της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των φορέων με βασικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου και το καλό των πολιτών.

Στην τελετή παρέστησαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό επίσης ο ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ροκαδάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

Σύντομες τοποθετήσεις έγιναν και από τις επικεφαλής της Ελλάσον και Μείζον Μειοψηφίας κυρίες Κατερίνα Σκαρβελάκη και Σταυρούλα Καράμπελα αντίστοιχα οι οποίες ευχήθηκαν καλή θητεία , δύναμη , κουράγιο και εργασία από όλους για τον τόπο.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας