Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δίνει δουλειά σε 50 Κρητικούς η ΔΕΗ


Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δημοσιευτούν οι δύο μεγάλες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, που βρίσκονται προ των πυλών του Εθνικού Τυπογραφείου, για να αρχίσει η υποβολή αιτήσεων που θα διαρκέσει 20 μέρες. Η ΔΕΗ A.E. και ο ΔΕΔΔΗΕ A.E. έχουν υποβάλει από τις αρχές του καλοκαιριού τα αιτήματά τους στο ΑΣΕΠ, που αφορούν στην πρόσληψη 600 και 540 επιστημόνων και τεχνιτών αντίστοιχα, για τη στελέχωση των μονάδων τους σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ γύρω στα 50 άτομα εκτιμάται ότι θα προσληφθούν για τις ανάγκες των εργοστασίων και της διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη.

«Εμείς στο ΔΕΔΔΗΕ θα πάρουμε κάπου 20 με 25 τεχνικούς σε ολόκληρη την Κρήτη. Και υποθέτουμε πως περίπου άλλοι τόσοι θα προσληφθούν και στον τομέα της παραγωγής, δηλαδή για τις ανάγκες των εργοστασίων», εκτιμά, μιλώντας στη "Ν.Κ.", το μέλος της διοίκησης της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Κρήτης Γιάννης Βρέντζος. «Από αυτούς που θα προσληφθούν στη διανομή, υπολογίζουμε ότι οι 15 θα έρθουν εδώ στο Ηράκλειο. Και όταν λέμε στον τομέα της διανομής αναφερόμαστε βέβαια σε εναερίτες»...

Πάντως, αν και δε λύνονται τα προβλήματα στον τομέα της διανομής, ο κ. Βρέντζος τονίζει πως «για μας αυτές οι προσλήψεις στο Ηράκλειο θα είναι ευλογία. 
 
Πηγή : Νέα Κρήτη


Συνολικες προβολες σελιδας