Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Σε προεκλογικό κλίμα το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Σητείας πριν τις εκλογές


5.00 σητεια Τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας, στην τελευταία πριν τις εκλογές τακτική συνεδρίαση.
Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, ενώ σημειώθηκε και η πρώτη προεκλογική αντιπαράθεση των υποψηφίων Δημάρχων Θοδωρή Πατεράκη και Νικολάου Κουρουπάκη. Η αφορμή ήταν η λειτουργία του Νοσοκομείου Σητείας. Μάλιστα, η αντιπαράθεσή τους συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης κατά τις δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολάου Κοζυράκη προς το σώμα, για τη συμβολή του στη διάρκεια της τριετίας στην ομαλή και εποικοδομητική διεξαγωγή των συνεδριάσεων, αλλά και για τη βοήθεια των δημοτικών συμβούλων -συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης- προκειμένου να ανταποκριθεί στο ρόλο που το ίδιο το σώμα του ανέθεσε. «Σας ευχαριστώ γιατί με τη συμπαράστασή σας μπορέσαμε και λειτουργήσαμε ως Δημοτικό Συμβούλιο, αντάξιο της κουλτούρας και του πολιτισμού των Σητειακών και πιστεύω ότι πολλοί πρόεδροι θα το ζήλευαν», τόνισε και ευχήθηκε σε όσους συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία του Μαΐου καλή επιτυχία. «Θέλω να πιστεύω ότι το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα είναι εξίσου καλό, όπως αυτό της συγκεκριμένης τριετίας», συμπλήρωσε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας