Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Σητείας

8.45 σητεια ΜΨ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
Το χώρο του ΚΑΠΗ Σητείας, όπου φιλοξενείται το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, επισκέφθηκε προχθες ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Πατεράκης.
Αφορμή της επίσκεψής του στάθηκε η ολοκλήρωση των δομών, που πλέον προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ο κ. Πατεράκης συνομίλησε με τους εθελοντές, που στηρίζουν τη λειτουργία των δομών, και τους ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους. Παράλληλα κάλεσε όσους χρειάζονται στήριξη να μη διστάζουν να το πράττουν απευθυνόμενοι στις συγκεκριμένες δομές και τόνισε ότι όλοι οι ωφελούμενοι αντιμετωπίζονται με διακριτικότητα και σεβασμό.
Κατόπιν συζήτησης με μέλη της επιτροπής του Κοινωνικού Ιατρείου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση και διαμόρφωσή του. Ο χώρος διαθέτει και τον ανάλογο εξοπλισμό, που δώρισε στο Δήμο Σητείας ο ιατρός κ. Αντώνης Κακουλίδης για το σκοπό αυτό και πρόσφατα συντηρήθηκε, ώστε πλέον το ιατρείο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να λειτουργήσει με την βοήθεια ενός καρδιολόγου.
Η Κοινωνική Λειτουργός από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σητείας και μέλος της εξεταστικής επιτροπής των δικαιολογητικών κ. Μαρία Δανδουλάκη σημείωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο μπορούν να προσέρχονται καθημερινά 7.30 π.μ.- 3.30 μ.μ. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους, φωτοτυπία ταυτότητας ή σε περίπτωση αλλοδαπού διαβατήριο- πράσινη κάρτα, κάρτα ευρωπαίου πολίτη, φωτογραφία ταυτότητας, φωτοτυπία κάρτας ΟΑΕΔ -αν υπάρχει, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, Ε9 και Ε1, γνωματεύσεις ιατρών.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας