Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της επιχείρησης "Κρέμα - Κανέλα" Κουβαράκη

http://www.iekpraxis.gr/egkatastaseis/images/ergastirio_zaxaroplastikis_artopoiias_diaitologias_kruas_kouzinas/ergastirio_zaxaroplastikis_1_small.jpg
Σε απάντηση Ανακοίνωσης, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο sitia-news. blogspot.com στις 30/3/2014 και στην τοπική εφημερίδα «Νέα Επαρχία», στη 1/4/2014 και υπογράφεται από τους συναδέλφους μας – εργαστήρια ζαχαροπλαστικής
«Ζαχαροπλαστείο Μητσακάκης», «Ζαχαροπλαστείο Κουνελάκης», «Ζαχαροπλαστείο Καλαμπόκης», «Ζαχαροπλαστείο Στυλιανάκη (Πικαντίλλυ)», «Παραδοσιακά Γλυκά Ζαχαριουδάκης (Κελλάρης)» και «Σητειακά Γλυκά Αρετούσα», θα θέλαμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό μας ότι με την υπ΄ αριθμ. 33879/2014 Απόφαση της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία του εργαστηρίου μας για την ανακαίνιση και την προσαρμογή των κτιριακών υποδομών στις κείμενες υγειονομικές διατάξεις – νέες απαιτήσεις του HACCP (τοποθέτηση νέου τύπου φωτιστικών, ποδοκίνητων κάδων-νιπτήρων, διενέργεια ελαιοχρωματισμών, αναδιοργάνωση ψυκτικών θαλάμων).


Κατόπιν επαναληπτικού ελέγχου από το Τμήμα Υγιεινής της Νομαρχίας και με την υπ΄ αριθμ. 40364/28-3-2014 Απόφαση της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου το εργαστήριό μας ήδη λειτουργεί κανονικά όσον αφορά στα προϊόντα αρτοποιείου.

Σε ότι αφορά τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και παγωτού η παραγωγή τους θα ανασταλεί προσωρινά μέχρι την οριστικοποίηση του Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Σητείας και την κτιριακή ανασυγκρότηση της επιχείρησής μας. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και παγωτού, που θα προσφέρονται από τα καταστήματά μας, θα προέρχονται από εργαστήρια συνεργατών εφάμιλλης ποιότητας.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το καταναλωτικό κοινό μας για την έμπρακτη συμπαράστασή του στην ενορχηστρωμένη επίθεση, που η επιχείρησή μας δέχεται από τον Ιούλιο 2013 μέχρι και σήμερα με συκοφαντικά δημοσιεύματα και αλλεπάλληλες ανώνυμες καταγγελίες σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Με εκτίμηση και σεβασμό,

Κουβαράκη Μαρία
Κουβαράκη Κατερίνα
Κουβαράκη Χριστίνα

Δείτε Ακόμα
Προσωρινή διακοπή λειτουργίας αρτοποιείου της εταιρείας Κουβαράκη Αικατερίνη & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε.
Ανακοίνωση Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής Σητείας

Συνολικες προβολες σελιδας