Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής Σητείας σχετικά με τις εξελίξεις στην εταιρεία Κουβαράκη Αικατερίνη & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε

http://www.athensmagazine.gr/photos/galleries/fa52553320928cef3e8c4da46a61c01c.jpg
Τον τελευταίο καιρό ο κλάδος των ζαχαροπλαστών της πόλης μας πλήττεται από δημοσιεύματα, που κάνουν τους Σητειακούς καταναλωτές επιφυλακτικούς για την υγιεινή των τροφίμων που καταναλώνουν.

Σε σχέση με την ήδη δημοσιευμένη απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (την οποία επισυνάπτουμε), της διακοπής λειτουργίας της δραστηριότητας ζαχαροπλαστικής - παγωτού της εταιρείας Κουβαράκη Αικατερίνη & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε.,
θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε στους συμπολίτες μας ότι τα εργαστήρια – παρασκευαστήρια ζαχαροπλαστικής όλων μας, λειτουργούν νόμιμα με όλες τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μεμονωμένο, αφορά στην συγκεκριμένη επιχείρηση και δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των επιχειρήσεων του κλάδου μας.

 Τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής μας ελέγχονται τακτικά από όλους τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς (Ε.Φ.Ε.Τ., Τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου, Δ/νση Κτηνιατρικής κ.τ.λ.) για την Υγιεινή και

Ασφάλεια των προϊόντων μας, αλλά και από ανεξάρτητους – εγκεκριμένους από τον ΕΛΟΤ φορείς για όσους έχουν πιστοποιηθεί κατά το Πρότυπο Ασφαλείας Τροφίμων ISO 22000.

Ενθαρρύνουμε λοιπόν την Πολιτεία να συνεχίσει χωρίς ολιγωρίες, να εφαρμόζει τους νόμους σε έναν νευραλγικό κλάδο όπως αυτός των τροφίμων, που έχει άμεση και ευαίσθητη σχέση με την Δημόσια Υγεία.

Με την ευκαιρία της παρούσης ανακοίνωσης, σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή και Καλό Πάσχα.




Τα Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής της Σητείας



ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΗΤΣΑΚΑΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ (ΠΙΚΑΝΤΙΛΛΥ)

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ (ΚΕΛΛΑΡΗΣ)

ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

Δείτε Ακόμα
Προσωρινή διακοπή λειτουργίας αρτοποιείου της εταιρείας Κουβαράκη Αικατερίνη & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε.

Ανακοίνωση της επιχείρησης "Κρέμα - Κανέλα" Κουβαράκη 

 


Συνολικες προβολες σελιδας