Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Σητεία: Πρέπει να την...δεις!

Η ευρύτερη περιοχή γνωρίζει, το τελευταίο διάστημα, μεγάλη τουριστική ανάπτυξη κι αυτό δεν είναι τυχαίο...
Λατρεύτηκε από τους ξένους μα περισσότερο από τους ντόπιους. Και, όχι άδικα, τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει ραγδαία τουριστική ανάπτυξη.

Την επισκέπτονται χιλιάδες ξένοι κι Έλληνες τουρίστες, θέλοντας να την εξερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή...

Ο λόγος για την μαγική Σητεία με τις ατελείωτες παραλίες, το εκπληκτικό φοινικόδασος του Βαϊ,
τους χαμογελαστούς και καλοπροαίρετους ανθρώπους, τις άψογες υπηρεσίες, τις υπέροχες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών...

Οι επισκέπτες μπορούν άνετα να βρεθούν σε  15 λεπτά της...ώρας από το Ηράκλειο στη Σητεία και αντίστροφα, χάρη στα δρομολόγια της "Sky Express", τρεις φορές την εβδομάδα!
Ακόμη η "Sky Express" ενώνει την Σητεία με την Αλεξανδρούπολη και την Πρέβεζα και πάλι, ανά τρεις φορες την εβδομάδα.... Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι με την Aegean εκτελούνται 5  δρομολόγια την εβδομάδα από Αθήνα προς  Σητεία και αντίστροφα, επίσης με την Ολυμπιακή Αεροπορία 6 φορές την εβδομάδα από Σητεία προς Κάσο, Κάρπαθο, Ροδο και αντίστροφα.
Στο Cretalive και στον....Σητειακό Κώστα Βεζυράκη, μιλούν άνθρωποι του τουρισμού της περιοχής, ο, επίσης καταγόμενος από την Σητεία, διευθύνων σύμβουλος της "Sky Express", κ. Μιλτιάδης Τσαγκαράκης καθώς και τουρίστες που έρχονται και ξαναέρχονται στην όμορφη Σητεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, φέτος, σύμφωνα με τους τουριστικούς παράγοντες, η κίνηση από το εξωτερικό είναι σε καλύτερο επίπεδο από πέρυσι ενώ για τους Έλληνες παρά την εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, η περιοχή εξακολουθεί να αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας