Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Διαμαρτύρονται για την στάση Καρχιμάκη

Επιστολή διαμαρτυρίας, απέστειλε η Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού προς το Βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, για τη μέχρι τώρα στάση του απέναντι στο λαό της περιοχής που διαμαρτύρεται για το Νοσοκομείο του.
Κύριε Καρχιμάκη
Για τέταρτη ημέρα συνεχίζουμε την κατάληψη του δημαρχείου μας, μετά και την ομόφωνη απόφαση στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της προηγούμενης Πέμπτης για το νοσοκομείο μας .
Οι κάτοικοι του δήμου μας δηλώνουν αγανακτισμένοι , εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κοινοποιήσεις τους, μέχρι την δικαίωση του αγώνα τους.
Έχετε καταγραφεί ως ο μεγάλος απών. Είστε υπεύθυνος ως κυβερνητικός βουλευτής και ως Γ.Γ. του κόμματος σας, για την συνεχή υποβάθμιση του νοσοκομείου μας. Δηλώσεις αλλά και γραπτές υποσχέσεις σας, δεν είχαν καμία τύχη μέχρι σήμερα.
Οι χιλιάδες των ανθρώπων που σας τιμούν με την ψήφο τους τόσα χρόνια, περίμεναν άμεσες λύσεις στο πρόβλημα για το νοσοκομείο και να νοιώσουν επιτέλους την ασφάλεια, για την υγεία και την ζωή όπως ακριβώς τους αξίζει.
Σφυρίζετε αδιάφορα σε όλο αυτό τον ξεσηκωμό και δεν ανταποκρίνεστε σε κανένα από τα καλέσματα, των φορέων και του λαού. Ακόμα και στο κάλεσμα του ιατρικού συλλόγου του νομού με θέμα, επιτέλους, ενιαία πρόταση για τον χάρτη υγείας στο νομό, κάτι που έπρεπε να είχατε κάνει από μόνος σας εδώ και χρόνια, λάμψατε δια της απουσίας σας.
Με μεγάλη λύπη αλλά και θυμό πληροφορηθήκαμε ότι το Σάββατο ήσασταν στην πόλη μας και παραβρεθήκατε σε κοινωνική εκδήλωση, αγνοώντας όλο αυτόν τον κόσμο που την ίδια στιγμή βρισκόταν στην πλατεία του δημαρχείου και διαδήλωνε για το νοσοκομείο.
Σήμερα επισκεφτήκατε εκδηλώσεις στο Τζερμιάδο, δηλώνοντας για άλλη μια φορά την αδιαφορία σας , για το απόπαιδο του νομού μέχρι σήμερα, την Ιεράπετρα. Η στάση σας αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω, τις θέσεις και τις αρχές του κόμματος που εκπροσωπείτε .
Σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να φέρεστε ισότιμα στους πολίτες όλου του νομού και οι προτεραιότητες σας να είναι τα προβλήματα των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με θέματα όπως την παροχή υπηρεσιών υγείας.
Από την θέση που κατέχετε , μπορείτε (αν το θέλετε) να δώσετε λύσεις, τώρα, σήμερα, στα δίκαια αιτήματα των πολιτών, από τον Γούδουρα μέχρι την Βιάννο και να τελειώσει επιτέλους αυτή η ταλαιπωρία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ : Κάλυψη των κενών θέσεων ,ΤΩΡΑ .
Ένταξη στην Γ¨ ζώνη , ΤΩΡΑ .
Το πολυιατρείο του Μακρύ Γιαλού , ΤΩΡΑ .
Διοικητική αυτοτέλεια , ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ .
Οι ημέρες των λόγων και των υποσχέσεων, έχουν παρέλθει εδώ και αρκετό καιρό, τώρα είναι καιρός μόνο για πράξεις και ουσιαστικές λύσεις. Είμαστε εδώ πάντα με δημοκρατική διάθεση για γόνιμη συνεργασία με μόνο σκοπό, τον άνθρωπο , την υγεία, τη ζωή.
Με εκτίμηση
Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας